Den Haag – Getuigen gezocht overval avondwinkel Den Haag

Op woensdagavond 13 oktober overvielen twee mannen rond de 18 jaar oud een avondwinkel aan de Hengelolaan in Den Haag. De politie roept getuigen op zich te melden. 1 min


Rond 20.15 uur kwamen twee jonge mannen de avondwinkel binnen. Hier bedreigden zij de aanwezige medewerker met een vuurwapen. De twee verdachten hebben een geldbedrag en enkele goederen meegenomen. Na de overval renden de twee verdachten de Hengelolaan op langs de snackbar Eli tegenover de sportvelden en sloegen zij bij de Hertenrade rechtsaf in de richting van de Berenrade. Sindsdien ontbreekt van hen elk spoor.

Signalement verdachten
Het gaat om twee licht getinte mannen van rond de 18 jaar en ongeveer 1,75 meter lang met een normaal postuur. Zij waren allebei in het zwart gekleed en droegen allebei een capuchon over het hoofd getrokken en donkere gezichtsbedekking.

Getuigen gezocht
De politie doet onderzoek naar de overval en is nog opzoek naar getuigen. Heeft u iets gezien wat het onderzoeksteam kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Delen