Delft – Gezocht – Geweldsincidenten Delft

Op zondag 16 september wordt er even voor half negen ’s ochtends geschoten op coffeeshop The Game in de Breestraat in Delft. Rond 05.55 uur die ochtend bleek er al een poging geweest te zijn om hetzelfde pand te beschieten, maar toen weigerde het wapen.

Omschrijving

Een paar maanden hiervoor, op 17 mei, ontplofte er een handgranaat voor hetzelfde pand, maar ook bij coffeeshop The Future in de Delftse Peperstraat. Uit rechercheonderzoek blijkt nu dat er op zondagochtend 16 september ook is geprobeerd om coffeeshop The Future te beschieten. Deze poging in de Peperstraat gebeurde om 7.16 uur, dus tussen de eerste poging en het daadwerkelijke schieten op coffeshop The Game in de Breestraat. Mogelijk heeft de schutter die ochtend langere tijd in de omgeving van beide straten rondgehangen en is dit iemand opgevallen. De recherche komt ook graag in het bezit van camerabeelden uit deze omgeving en vraagt omwonenden met een camera bij hun woning of bedrijf om de beelden van die bewuste zondagochtend nog eens terug te kijken. Mogelijk staat hier interessante informatie op voor het rechercheteam. 

Vragen

Tips? Bel de politie
Herkent u de persoon of de personen die op de beelden staan, heeft u beeldmateriaal van die bewuste ochtend of andere infomatie over deze zaken? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt in deze zaak ook uw tips doorgeven via het Whatsapp tipnummer 06-17214856. Het Team Criminele Inlichtingen is bereikbaar op 06-57876279.

Zaaknummer

2018251200

Datum delict

15th September, 2018

Plaats delict

Delft

Signalement

Status

gezocht