Conflict ontaardt in vechtpartij

Soest – De politie heeft maandagavond 13 mei drie verdachten aangehouden die met elkaar aan het vechten waren op de Koningsweg. Rond 20.30 uur kreeg de politie de melding dat een aantal personen achter elkaar aanzaten op de rotonde bij de Koningsweg. De agenten die ter plaatse gingen, troffen de drie betrokkenen, mannen uit Leersum […]

Soest – De politie heeft maandagavond 13 mei drie verdachten aangehouden die met elkaar aan het vechten waren op de Koningsweg.

Rond 20.30 uur kreeg de politie de melding dat een aantal personen achter elkaar aanzaten op de rotonde bij de Koningsweg. De agenten die ter plaatse gingen, troffen de drie betrokkenen, mannen uit Leersum en Soest in de leeftijd tussen 24 en 30 jaar, aan op de rotonde. Het verhaal over het conflict liep nogal uiteen, maar er was wel sprake van licht letsel bij twee personen. Ook bleek één van de verdachten in het bezit van een mes. In verband met de onduidelijkheid en het letsel werd besloten om alle betrokkenen te arresteren en naar het politiebureau te brengen. Men wilde geen aangifte tegen elkaar doen, waarna zij werden heengezonden. De verdachte met het mes kreeg een proces-verbaal voor het bezit van het wapen.