Bureau Brabant van 31 maart 2014

1 min


Eindhoven, Best, Zundert, Boxtel – Gewapende overval op sigarenzaak, Overval op Albert Heijn, Inbraak in woning/kantoor, pinpasfraude

Eindhoven: worsteling bij overval sigarenzaak

Op donderdagochtend 13 februari wordt een sigarenzaak aan de Floralaan West overvallen door twee mannen. Ze dragen allebei bivakmutsen. Er wordt een pistool op de eigenaar gericht waarna de man op de grond valt. De eigenaar raakt gewond maar probeert een van de overvallers nog wel tegen te houden. Uiteindelijk gaan de verdachten er toch met geld vandoor. Aan de hand van een reconstructie laten we zien wat er zich heeft afgespeeld in het winkeltje. Tevens tonen we bewakingsbeelden waarop de overvallers staan in de hoop dat iemand ze herkent.

Best: overvaller AH laat belangrijk spoor achter

Op zaterdagavond 15 februari 2014 wordt de Albert Heijn aan de Boterhoek overvallen. Een man hangt een tijdje rond bij de kassa en slaat dan toe. Hij bedreigt de caissière met een mes en doet heel snel een greep uit de kassa. Op zijn vlucht laat hij nog iets achter. Wie heeft er informatie na het zien van de beveiligingsbeelden?

Zundert: Inbraak in woning annex kantoor

Twee inbrekers sloegen op vrijdag 31 januari 2014 toe bij een woning in de Waaijenbergstraat De verdachten zijn dankzij beveiligingscamera’s vastgelegd. Er is goed te zien hoe er een op de uitkijk blijft staan terwijl de ander binnen een envelop met geld steelt. Wie herkent de inbrekers?

Boxtel: Pinpas gestolen bij woninginbraak

Op 31 december 2013 is er heel vroeg in de ochtend ingebroken in een woning aan de Rozengaard. Bij deze inbraak werden diverse spullen waaronder bankpassen buitgemaakt. Kort na de inbraak werd er met een van de passen al gepind in Schijndel. Deze pinner staat op beeld. Wie weet wie dit is?


Delen