Bromfietsster gewond na botsing door voorrangsfout

Nijmegen – Vermoedelijk door een voorrangsfout is vrijdagmiddag in Nijmegen een bromfietsster gewond geraakt toen ze na een uitwijkmanoeuvre tegen een boom botste. Het slachtoffer, een 23-jarige vrouw uit Nijmegen, moest met verschillende verwondingen naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde omstreeks 13.30 uur op de St. Jacobslaan, ter hoogte van de Beemdstraat. Een 12-jarig meisje […]

Nijmegen – Vermoedelijk door een voorrangsfout is vrijdagmiddag in Nijmegen een bromfietsster gewond geraakt toen ze na een uitwijkmanoeuvre tegen een boom botste. Het slachtoffer, een 23-jarige vrouw uit Nijmegen, moest met verschillende verwondingen naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 13.30 uur op de St. Jacobslaan, ter hoogte van de Beemdstraat. Een 12-jarig meisje fietste vanaf de Beemdstraat de kruising op. Op dat moment reed de Nijmeegse over de St. Jacobslaan eveneens de kruising op. In een poging de fietsster te ontwijken botste de Nijmeegse tegen een boom. De vrouw had daardoor onder meer botbreuken opgelopen waarvoor ze naar het ziekenhuis moest.

(2014191083)