Breda, Tilburg – Aankondiging Bureau Brabant 20 maart 2017

In de uitzending van 20 maart 2017:

Breda: Overval tankstation
Op maandagavond 2 januari 2017 wordt een tankstation aan de Heerbaan overvallen. Een overvaller komt bij het tankstation aanlopen terwijl een medewerkster net buiten staat. Ze moet met hem mee naar binnen, de deur sluiten en dan dwingt hij haar geld uit de kassa af te staan. De politie zet die avond tevergeefs een politiehond en helikopter in om de dader op te sporen. In deze uitzending bewakingsbeelden van de overval.

Brabant/Limburg: ‘Tientjes-truc”
We laten bewakingsbeelden zien van twee mannen die op zeer geraffineerde wijze hun slachtoffers van hun pinpassen bestelen. Ze kijken de pincode van hun slachtoffers af bij een pinautomaat en laten dan een biljet van 10 euro vallen. Hoe ze dan verder gaan laten we in deze uitzending zien. Op deze manier heeft dit tweetal al ruim 25000 Euro bestolen in Brabant en Limburg.  Wie heeft er informatie over dit duo?

Tilburg: Avondje stappen eindigt in een straatroof
In de nacht van woensdag 30 november op donderdag 1 december 2016 wordt een jongen slachtoffer van een straatroof in de Stadhuisstraat. Eerst vindt er een vreemd voorval plaats op het toilet van een café tussen het slachtoffer en de verdachte. Eenmaal buiten gaat het mis. Het slachtoffer wordt beroofd.  Er wordt een mobiele telefoon en een klein geldbedrag buitgemaakt. In deze uitzending een reconstructie en bewakingsbeelden van de verdachte. Wie is dit?

Maandagavond om 18.10 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald om **. 54 uur tot dinsdagmiddag 17.10 uur.