Breda – Gezocht – Zware mishandeling tijdens stapavond in Breda

Een 27-jarige man is op 10 mei 2018 wezen stappen met vrienden en vriendinnen in Breda. Ineens krijgt hij door een nog onbekende man een enorme vuistslag tegen zijn hoofd. Hij valt voorover op de grond en is zo’n 4 minuten buiten bewustzijn.

Omschrijving

Rond half twee ’s nachts loopt het slachtoffer op de Vismarktstraat. Hij spreekt een meisje/jonge vrouw aan. Totaal onverwacht krijgt hij dan een enorme klap tegen zijn hoofd. Hij valt voorover op de grond en blijft roerloos liggen. Bijna vier minuten is hij buiten bewustzijn. Vier lange minuten waarin omstanders hem te hulp schieten en waarin onduidelijk is wat er met hem aan de hand is. 

De dader dader staat op beeld. Het meisje dat door het slachtoffer werd aangesproken ook. Haar moeten we blurren, maar we brengen wel haar signalement, omdat zij met de dader wegliep en mogelijk dus bij hem hoorde. 

Signalementen

  • Het meisje is blank, had donker lang haar in een knot, droeg een lichtkleurig spijkerjack met daaronder een zwart shirt. Verder een zwart-wit gestreepte broek en een zwarte handtas. 
  • En dan de dader die de klap uitdeelde. Een blanke, slanke, gespierde man. Hij droeg zwart petje, een wit t-shirt en een gescheurde spijkerbroek met daaronder zwarte All Stars sneakers. 

Die dader willen we vinden!

 

Vragen

Bent u getuige? Heeft u die nacht iets opvallends gezien? Wie is de dader die op de camerabeelden staat? 

Ook zoeken wij het meisje/jonge vrouw die door het slachtoffer werd aangesproken. Neem contact met ons op en help ons deze zaak op te lossen.

Tippen kan via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Zaaknummer

2018112074

Datum delict

9th May, 2018

Plaats delict

Breda

Signalement

Status

gezocht