Blote man aangehouden

Gytsjerk – politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag rond 04.50 uur een 60-jarige man aangehouden op verdenking van openbare schennis der eerbaarheid. Een agent die bezig was met een onderzoek naar diefstal van brandstof, die eerder die nacht had plaatsgevonden bij een bedrijf aan de Canterlandseweg, zag de blote man zich verdacht […]

Gytsjerk – politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag rond 04.50 uur een 60-jarige man aangehouden op verdenking van openbare schennis der eerbaarheid.

Een agent die bezig was met een onderzoek naar diefstal van brandstof, die eerder die nacht had plaatsgevonden bij een bedrijf aan de Canterlandseweg, zag de blote man zich verdacht ophouden bij een horecagelegenheid aan de Nieuwestraatweg. Toen hij naar de man toeliep en hem bescheen met zijn zaklamp, bleek dat deze geheel ontkleed was. Bij het zien van de agent ging de blote man ervandoor en rende weg in de richting van Canterlandseweg. Daar kon hij worden aangehouden. Tijdens de aanhouding probeerde deze de agent te slaan. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.