Bladel – Cold case-onderzoek Miet van Bommel in Opsporing Verzocht

In de uitzending van Opsporing Verzocht wordt op dinsdag 13 december uitgebreid aandacht besteed aan de moord op Miet van Bommel uit Bladel. De 84-jarige vrouw kwam in februari 1992 door geweld om het leven in haar woning aan de Sniederslaan. 1 min


Het cold case-team van de politie Oost-Brabant onderzoekt nog altijd de achtergronden van deze schokkende zaak. In de uitzending worden nieuwe feiten uit het onderzoek gepresenteerd, waarbij onder meer wordt ingegaan op het mogelijke daderprofiel. Daarnaast komt de politie met details rond de moord. Het gaat om feiten die nooit eerder naar buiten zijn gebracht.

Oproep

In het bijzonder mensen die rond 1992 in de omgeving van Bladel woonden worden opgeroepen om te kijken naar de uitzending. Zij hebben mogelijk essentiële informatie voor het cold case-team, zonder het zelf te weten.

Uitzending

Opsporing Verzocht is dinsdagavond vanaf 20.30 uur te zien op NPO1 en wordt de dag na de reguliere uitzending om 11.40 uur op NPO2 herhaald. Na de uitzending staan bovendien alle foto's, teksten en beelden op de site en op Facebook.


Delen