Beschonken bestuurder maakt brokken

Breda – Een 23-jarige Bredanaar was betrokken bij een verkeersongeval waarbij een geparkeerde auto en een lantaarnpaal raakte. Hij was dronken, reed zonder rijbewijs, was aan het joyriden, verzette zich tegen zijn arrestatie en had nog een boeten openstaan. De aanrijding gebeurde zondag 21 september 2014 rond 06.20 uur op de Lage Mosten. Hij veroorzaakte […]

Breda – Een 23-jarige Bredanaar was betrokken bij een verkeersongeval waarbij een geparkeerde auto en een lantaarnpaal raakte. Hij was dronken, reed zonder rijbewijs, was aan het joyriden, verzette zich tegen zijn arrestatie en had nog een boeten openstaan.

De aanrijding gebeurde zondag 21 september 2014 rond 06.20 uur op de Lage Mosten. Hij veroorzaakte blikschade met een grijze Opel Corsa.

Alcohol

De 23-jarige man had alcohol gedronken. Om die reden volgde zijn arrestatie en moest hij mee naar het politiebureau. Aanvankelijk verzette hij zich tegen zijn arrestatie. Er kwamen handboeien aan te pas om hem onder controle te krijgen. In het politiebureau onderging hij een ademanalyse. De uitslag bedroeg 835 ug/l.

Geen rijbewijs

Bij controle bleek dat de verdachte geen rijbewijs had. Daarnaast vertelde hij dat hij de Opel Corsa zonder toestemming had meegenomen van een kennis. Verder had de verdachte nog een niet betaalde boete van € 508,- openstaan. Tegen de verdachte is vanwege de verschillende delicten proces-verbaal opgemaakt