Baldadig gedrag heeft staartje

Ede – Baldadigheid heeft voor een 18-jarige Rhenenaar donderdagnacht in Ede nog een staartje gehad. De jongen vond het nodig agenten te beledigen en bleek ook nog een gestolen en vervalste ID-kaart op zak te hebben. Getuigen waarschuwden die nacht omstreeks 03.00 uur de politie nadat gezien was dat twee jongens op de Klinkenbergerweg vlaggenmasten […]

Ede – Baldadigheid heeft voor een 18-jarige Rhenenaar donderdagnacht in Ede nog een staartje gehad. De jongen vond het nodig agenten te beledigen en bleek ook nog een gestolen en vervalste ID-kaart op zak te hebben.

Getuigen waarschuwden die nacht omstreeks 03.00 uur de politie nadat gezien was dat twee jongens op de Klinkenbergerweg vlaggenmasten zouden vernielen. Ook zouden ze op straat kliko’s omtrappen. Agenten troffen de beide jongens op de Bennekomseweg aan. Nadat ze een bekeuring hadden gekregen en weggestuurd werden vond de Rhenenaar het nodig de agenten uit te schelden. Daarop werd hij aangehouden. Bij insluiting ontdekten de agenten dat de jongen een vervalste ID-kaart bij zich had die eerder was gestolen. De Rhenenaar zit voorlopig vast.

(2014072224)