Baarn – Mishandeling en poging straatroof Baarn. Politie zoekt getuigen.

In de tunnel onder het treinstation van Baarn werd maandag 27 april een man door twee verdachten mishandeld. Ze probeerden ook zijn tas te stelen. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 16.20 uur stapt een 23-jarige man uit Purmerend uit de trein op het station in Baarn. Hij stapt uit op perron 3 en loopt de trap af richting de tunnel. Onderaan de trap staan twee jongens. Ze spreken de man aan. Op dat moment komen er ook twee andere jongens de tunnel inrennen. De man voelt zich onveilig en besluit weg te rennen. Terwijl hij de trap oprent wordt hij vastgepakt en in zijn gezicht geslagen. De andere man probeert ondertussen zijn tas af te pakken. Het slachtoffer weet de aandacht te trekken van twee omstanders en daardoor gaan de verdachten er vandoor. De vier mannen rennen weg in de richting van de Prinses Marialaan en stappen daar in een grijze auto. Agenten hebben in de omgeving gezocht, maar de verdachten niet gevonden.

Signalementen

Verdachte 1: sprak hem aan onder de trap

Jongen met blanke huidskleur en een smal gezicht. Rond 1.80 m en sprak Nederlands. Kleding onbekend.

Verdachte 2: stond bij verdachte 1

Jongen met blanke huidskleur en smal gezicht, rond 1.85 m. Sprak Nederlands. Kleding onbekend.

Verdachte 3: sloeg het slachtoffer

Man met donkere huidskleur. Tenger postuur. Rond 1.90 m.

Had zwarte jas aan en capuchon over zijn hoofd.

Verdachte 4: geen duidelijk signalement.

Iets gezien?

Heeft u iets gezien van het incident of heeft u informatie wat kan helpen bij het onderzoek? Dan komen we graag met u in contact. Bel 0900-8844 of vul het onderstaande tipfomulier in. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.