Axel – Vrachtwagenchauffeur gearresteerd na verkeersagressie

Maandagmorgen zijn bij een bedrijf aan de Langeweg twee vrachtwagenchauffeurs met elkaar op de vuist gegaan. De politie is nog op zoek naar de bestuurder van een bestelbus Mercedes Sprinter, welke getuige van het voorval was.

Het incident gebeurde rond 11.30 uur. Twee vrachtwagenchauffeurs kregen ruzie met elkaar. Een van hen dreigde met een ijzeren staaf en sloeg het slachtoffer. Toegesnelde agenten konden de veroorzaker aanhouden. Het gaat om een man (44) uit het Belgische Dottingnies. Het slachtoffer (52) komt uit het Belgische Evergem. Beide mannen zijn voor verder onderzoek en verhoor naar het politiebureau gebracht.

Hebt u de (aanleiding van de) vechtpartij gezien?

De politie is nog op zoek naar mensen, die meer over deze confrontatie weten en is specifiek op zoek naar de bestuurder van een bestelbus Mercedes Sprinter, welke getuige van het voorval was. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw correspondentie zaaknummer 2019099003.