Avondwinkel overvallen, politie zoekt getuigen

Den Haag – Zondagavond 26 januari werd een avondwinkel in de Oudemansstraat door een nog onbekende man overvallen. Een medewerker van de winkel raakte hierbij gewond. De politie is op zoek naar getuigen. Omstreeks 20.30 uur kwam een man met een bivakmuts de avondwinkel binnen. De man liep naar één van de twee aanwezige medewerkers […]

Den Haag – Zondagavond 26 januari werd een avondwinkel in de Oudemansstraat door een nog onbekende man overvallen. Een medewerker van de winkel raakte hierbij gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 20.30 uur kwam een man met een bivakmuts de avondwinkel binnen. De man liep naar één van de twee aanwezige medewerkers toe en bedreigde en mishandelde hem, onder meer door op zijn hoofd te slaan met een vuurwapen. Hierna haalde hij geld uit de kassa en vluchtte hij weg in onbekende richting. Het slachtoffer –  een 49-jarige man uit Leidschendam – is voor zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis. De politie startte direct een onderzoek, maar trof de verdachte niet meer aan.

Signalement

Van de man is het volgende signalement bekend.
– 1.70 – 1.75 m
– donkergekleurde ogen
– sportief/tenger postuur
– zwarte jas met capuchon
– daaronder rode trui of shirt

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van de overval of heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het vinden van de dader? Bel dan met de recherche van Politie Laak via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. via 0800-7000.