Automobilist overleden na ernstig ongeval

Steggerda – Een 60-jarige automobilist uit Steggerda is maandag in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen nadat hij vrijdagavond ernstig gewond was geraakt na ongeval op de Steggerdaweg. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder vrijdagavond met zijn voertuig een middengeleider. Vervolgens reed hij een verkeersbord omver, raakte een geparkeerde auto en kwam uiteindelijk tegen […]

Steggerda – Een 60-jarige automobilist uit Steggerda is maandag in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen nadat hij vrijdagavond ernstig gewond was geraakt na ongeval op de Steggerdaweg.

Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder vrijdagavond met zijn voertuig een middengeleider. Vervolgens reed hij een verkeersbord omver, raakte een geparkeerde auto en kwam uiteindelijk tegen een muurtje in een tuin van een woning tot stilstand. Het personeel van de ambulance haalde het slachtoffer uit zijn beschadigde auto. Vervolgens werd het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen, waar hij maandag is overleden.