Automobilist meldt zich na aanrijding voetganger

Breda – Vrijdagavond 31 mei werd een overstekende voetganger omstreeks 23:50 uur op de Academiesingel aangereden door een auto. Het slachtoffer raakte hierbij gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto reed weg maar meldde zich een uur later bij de politie. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk loopt. […]

Breda – Vrijdagavond 31 mei werd een overstekende voetganger omstreeks 23:50 uur op de Academiesingel aangereden door een auto. Het slachtoffer raakte hierbij gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto reed weg maar meldde zich een uur later bij de politie. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk loopt.

Hersenschudding

Een auto rijdend op de Academiesingel in de richting van de Tramsingel kwam, net na de kruising met de Willemstraat, in botsing met een overstekende voetganger. Het slachtoffer, een 38-jarige Tilburger, bleef gewond op de weg liggen terwijl de automobilist wegreed en geen hulp bood. De Tilburger is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en heeft een hersenschudding. Hij verblijft momenteel nog in het ziekenhuis.

Verlaten plaats ongeval

De autobestuurder, een 19-jarige man uit Breda, meldde zich een uur na het ongeluk bij de politie en is verhoord. De politie heeft op de plaats van het ongeval onderzoek gedaan en getuigen gehoord. Ook is de auto van de bestuurder, een blauwe Hyundai, meegenomen voor onderzoek. De Bredanaar is niet aangehouden maar wel een verdachte in het onderzoek.