Autobrand

Purmerend – In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 december kwam rond 03.40 uur de melding binnen dat er auto’s in brand stonden aan de Gangeslaan. Politie en brandweer gingen naar de locatie en twee auto’s bleken in brand te staan. Door de hitte van het vuur is een raam van een naastgelegen […]

Purmerend – In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 december kwam rond 03.40 uur de melding binnen dat er auto’s in brand stonden aan de Gangeslaan.

Politie en brandweer gingen naar de locatie en twee auto’s bleken in brand te staan. Door de hitte van het vuur is een raam van een naastgelegen woning gebarsten. De brandweer heeft de vlammen gedoofd en de politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Hierbij wordt rekening gehouden met brandstichting. De politie is op zoek naar mensen die rond het tijdstip van de brand iets gezien hebben dat hiermee te maken kan hebben. Ook informatie over weglopende- of rijdende personen kan hierbij al waardevol zijn. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Purmerend via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.