Auto en gsm’s gestolen bij woningoverval

Tilburg – Bij een woningoverval aan de Gounodlaan in Tilburg namen de daders de auto van het gezin mee. Ook werden meerdere mobiele telefoons en een laptop buitgemaakt. Bivakmutsen De overval vond plaats in de nacht van zaterdag 12 oktober op zondag 13 oktober 2013. Rond 01.50 uur drongen meerdere mannen de vrijstaande woning. In […]

Tilburg – Bij een woningoverval aan de Gounodlaan in Tilburg namen de daders de auto van het gezin mee. Ook werden meerdere mobiele telefoons en een laptop buitgemaakt.

Bivakmutsen

De overval vond plaats in de nacht van zaterdag 12 oktober op zondag 13 oktober 2013. Rond 01.50 uur drongen meerdere mannen de vrijstaande woning. In het huis waren op dat moment de zoon des huizes (18) en zes vrienden aanwezig. Ze waren aan het gamen toen de overvallers binnen kwamen. Het ging vermoedelijk om 4 á 5 mannen die allemaal een bivakmuts droegen.

Auto

De daders aanwezige personen werden bedreigd met een vuurwapen. De 18-jarige zoon werd mishandeld toen de daders het huis overhoop haalden. Vervolgens moesten alle zeven aanwezige jongemannen hun mobiele telefoons inleveren. Na de overval namen de daders de zwarte Audi Q5 van het gezin mee.

Speurtocht

Direct na de melding zette de politie de omgeving af in de speurtocht naar de voortvluchtige daders en de vluchtauto. Het kenteken van de gestolen Audi: 72-KTS-8 werd meteen doorgegeven aan alle andere politiekorpsen. De zeven jongemannen gingen werden opgevangen in het politiebureau. Voor hen is Slachtofferhulp ingeschakeld. Technisch rechercheurs bekeken de woning op achtergebleven dadersporen.

Informatie

De politie onderzoekt de zaak. Heeft u in de bewuste nacht of de dagen ervoor iets gezien wat met deze overval te maken kan hebben? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met de recherche via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.