Arrestaties na parkeerbon

Groningen – Twee inwoners van Drachten belandden maandagnacht in een politiecel nadat ze zich met een parkeerbekeuring meenden te moet bemoeien. Agenten schreven een bon voor een automobilist die op de Grote Markt fout stond geparkeerd. De politiemensen hadden de bestuurder kort ervoor nog gewaarschuwd zijn auto niet op de bewuste plek neer te zetten. Toen […]

Groningen – Twee inwoners van Drachten belandden maandagnacht in een politiecel nadat ze zich met een parkeerbekeuring meenden te moet bemoeien.

Agenten schreven een bon voor een automobilist die op de Grote Markt fout stond geparkeerd. De politiemensen hadden de bestuurder kort ervoor nog gewaarschuwd zijn auto niet op de bewuste plek neer te zetten. Toen de bekeuring werd geschreven begonnen twee mannen die door de bestuurder zouden worden opgehaald opdringerig te worden. Verzoeken van de politiemensen uit de weg te gaan en in de auto te stappen werden genegeerd. Uiteindelijk moest uit voorzorg de wapenstok worden getrokken. De twee Drachtsters, 45 en 24, gingen in de boeien.