Amsterdam – Politie zoekt getuigen van steekincident

Dinsdagavond 21 juni 2022 heeft op de Gorontalostraat een steekincident plaatsgevonden. Een 36-jarige Amsterdammer raakte hierbij gewond en is overgebracht naar een ziekenhuis. De recherche stelt een onderzoek in. 1 min


De politie kreeg rond 18.00 uur melding van een bloedende man op straat, ter hoogte van de kruising van de Niasstraat met de Gorontalostraat. Daarop zijn direct meerdere eenheden ter plaatse gegaan. Nadat het slachtoffer medische hulp kreeg, is uitgebreid technisch en tactisch onderzoek gedaan. Op dit moment is nog veel onduidelijk. Mogelijk is het slachtoffer op de nabijgelegen speelterrein gestoken, en ter hoogte van de kruising in elkaar gezakt. Omdat er nogal wat kinderen aan het spelen waren rond 18.00 uur is voor iedereen die daar behoefte aan heeft slachtofferhulp beschikbaar. Slachtofferhulp is te bereiken via het telefoonnummer 0900-0101.

Getuigen
De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien? Of beschikt u over camerabeelden of wellicht beelden van een dashcam? Neem contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen.