Amsterdam – Gezocht – Zware mishandeling in supermarkt AA-plein

Op vrijdag 28 april, de dag na Koningsdag, tussen 21.50 en 22.00 uur, bevinden twee mannen zich in een supermarkt aan het August Allebéplein in Amsterdam. Zij zijn daar als klant als zij door een andere klant worden aangesproken. De verdachte scheldt één van de mannen uit voor ‘kankerhomo’. Plotseling haalt de verdachte hard uit en slaat de man met zijn vuist tegen zijn hoofd.

Omschrijving

Op vrijdag 28 april, de dag na Koningsdag, tussen 21.50 en 22.00 uur, bevinden twee mannen zich in een supermarkt aan het August Allebéplein in Amsterdam. Zij zijn daar als klant als zij door een andere klant worden aangesproken. De verdachte scheldt één van de mannen uit voor 'kankerhomo'. Plotseling haalt de verdachte hard uit en slaat de man met zijn vuist tegen zijn hoofd. 

Update

De man valt op de grond, is enkele minuten buiten bewustzijn en laat door de klap zelfs zijn urine lopen. De andere man grijpt hierop in en houdt de verdachte zo goed als mogelijk al vechtend onder controle tot de beveiliger hem zegt de verdachte los te laten. Inmiddels heeft de verdachte de man meerdere malen met de dood bedreigd. Hij zou zijn moeder doodschieten en anders zou hij hem doodschieten wanneer hij naar buiten komt. Als de politie arriveert blijkt dat de beveiliger de verdachte de winkel uit heeft gezet zonder zijn personalia te noteren. Van het incident en de verdachte zijn camerabeelden.

Wie herkent de man?

nformatie over deze zaak kan worden doorgegeven via het onderstaande tipformulier. Bellen kan ook via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Indien u liever Anoniem belt dan kan dat via 0800-7000. In deze specifieke zaak kan ook contact worden opgenomen met het team Roze in Blauw op 088-1691234.

Zaaknummer

2017089391

Datum delict

28th April, 2017

Plaats delict

Amsterdam

Signalement

Status

gezocht