Amsterdam – Gezocht – Mishandeling bij tankstation

De politie is op zoek naar twee mannen die verdacht worden van een mishandeling bij een tankstation aan de Marnixstraat.

Omschrijving

In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 november heeft een 22-jarige Amsterdamse taxichauffeur rond 03.30 uur getankt bij een tankstation aan de Marnixstraat. Als hij weg wil rijden kan hij er niet langs vanwege een andere auto. De taxichauffeur stapt uit en opent een portier van de auto die ervoor zorgt dat hij er niet langs kan. In die auto zitten op dat moment een bijrijder en een man op de achterbank. De bestuurder van de auto is in de shop aan het betalen. Tussen de taxichauffeur en de twee mannen in de auto ontstaat meteen een heftige ruzie. Buiten de auto raken de mannen in gevecht en de taxichauffeur wordt door de twee belaagd. Na enige tijd vertrekken de drie mannen in hun auto. De taxichauffeur is meteen doorgereden naar het naastgelegen politiebureau. Met een ambulance is hij naar het ziekenhuis gebracht om zijn verwondingen na te laten kijken. De recherche heeft aan de hand van het kenteken een verdachte aangehouden. Via hem is het onderzoeksteam echter niet achter de identiteit van de andere twee agressieve mannen gekomen. Van hen zijn duidelijke camerabeelden.

 

Herkent u de mannen op de beelden of hebt u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Zaaknummer

2016252600

Datum delict

20th November, 2016

Plaats delict

Amsterdam

Signalement

Status

gezocht