Amsterdam – Gezocht – Gewapende overval supermarkt Jan Evertsenstraat

De politie is op zoek naar twee personen die een overval hebben gepleegd op een supermarkt aan de Jan Evertsenstraat. Bij de overval werd geen buit gemaakt.

Omschrijving

Op maandagochtend 26 september is de supermarkt om 08.15 uur net geopend. Meerdere medewerkers en klanten zijn in de winkel aanwezig als plotseling twee overvallers binnen komen. Ze trekken een medewerkster mee richting de kluisruimte. Om die kluisruimte binnen te komen worden er nog meer medewerkers door de overvallers gedwongen om richting de deur te komen. Zij worden bedreigd met een vuurwapen. Als de kluisruimte geopend is komen de overvallers erachter dat het niet mogelijk is om personeel de kluis te laten openen. Ze slaan vervolgens op de vlucht en stappen op een scooter die om de hoek geparkeerd staat. De personeelsleden blijven ontdaan achter. Zij hadden zich goed vermomd, maar van één van hen is bekend dat hij rond de 1.65 meter lang was. De tweede overvaller is een stuk langer. 

 

Herkent u de overvallers op de beelden of hebt u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Zaaknummer

2016208815

Datum delict

26th September, 2016

Plaats delict

Amsterdam

Signalement

Status

gezocht