Almelo

1 min


Hengelo(O)-Almelo – Een inwoner uit Almelo heeft de politie uitstekend geholpen. Hij spoorde op donderdag 4 juli, na een Burgernetmelding over een weggelopen tiener uit Hengelo (O), deze jongen op en belde de politie. De jongen is weer thuis.

Surveillerende agenten in het Overijsselse Hengelo werden kort na middernacht aangesproken over een weggelopen tiener uit die plaats. Er werd een tweet verstuurd en agenten zochten vannacht naar de jongen.

Vanmorgen trof een man in Almelo daar in een park een jongen aan die zei te zijn weggelopen. Hij belde de politie, maar ondertussen was de tiener daar weer verdwenen. Toen de Almeloër even later een Burgernetbericht over de vermiste tiener uit Hengelo kreeg was voor hem duidelijk dat het om de door hem aangetroffen jongen ging.

Hij ging op zoek en trof hem in een winkelcentrum aan. Hij belde de politie en wachtte op de komst van de agenten. Het ging inderdaad om de weggelopen jongen en hij is ondertussen weer thuis. De politie heeft de Almeloër uitgebreid bedankt.


Delen