Almelo – Gezocht – 79-jarige vrouw beroofd van tas

Op zaterdag 3 december fietste een 79-jarige vrouw rond 17:30 uur op de Ootmarsumsestraat. De vrouw had kort daarvoor eten gehaald en was op weg naar huis, toen haar tas plotseling van haar schouder werd gerukt.

Omschrijving

Doordat er met geweld aan de tas getrokken werd, kwam de vrouw ten val. Ze heeft dus ook niet kunnen zien door wie ze werd beroofd. Door een getuige is nog wel gezien dat er, net voordat de vrouw viel, een scooter dicht langs de vrouw reed. Het is niet zeker of deze scooter ook daadwerkelijk iets met de beroving te maken heeft. In de tas van de vrouw zat haar portemonnee en een camera waar veel dierbare familiefoto’s op stonden.

Omdat de vrouw over pijn in haar schouder klaagde, is ze voor de zekerheid naar de eerste hulp gebracht. Daar bleek ze haar schouder te hebben gekneusd. Ook werd een hersenkneuzing geconstateerd.

 

Vragen

De politie is op zoek naar getuigen van deze laffe beroving. Heeft u iets gezien maar dit nog niet bij de politie gemeld? Doe dit dan alsnog! Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Zaaknummer

2016591288

Datum delict

3rd December, 2016

Plaats delict

Almelo

Signalement

Status

gezocht