Alkmaar – Gezocht – Woninginbraak De Klip Oudorp

Zaaknummer: 2014048725 Plaats delict: Alkmaar Het is donderdagmiddag 8 mei 14.30 uur als de buren van een woning aan De Klip in Oudorp rond half 3 ’s middags glasgerinkel horen. Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier De buurvrouw vertrouwd het niet en gaat poolshoogte nemen. Zij ziet […]

Zaaknummer: 2014048725
Plaats delict: Alkmaar

Het is donderdagmiddag 8 mei 14.30 uur als de buren van een woning aan De Klip in Oudorp rond half 3 ’s middags glasgerinkel horen.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier

De buurvrouw vertrouwd het niet en gaat poolshoogte nemen. Zij ziet in de hoekwoning van de buren een man achter de bank zitten. De politie wordt gebeld en de buurvrouw weet foto’s de inbreker te nemen, die inmiddels over het Klippad wegrend in de richting van de Lidl. Het ging om een blanke man van circa 18 tot 20 jaar oud met een slank postuur. Hij droeg een grijs-bruine muts, een zwarte donsjas en donkerblauwe spijkerbroek.

De fiets van de inbreker bleef bij de woning achter. Opvallend is de doodskopsticker op de kettingkast en het slot.

Vragen

Wie herkent de inbreker aan de hand van de foto’s en het signalement? En misschien dat er ook mensen zijn die meer informatie hebben over de achtgebleven fiets.

Afbeeldingen