Agressieve winkeldief schopt stennis

Den Haag – De politie hield woensdag 31 juli een 46-jarige Haagse vrouw aan op de Forellendaal voor winkeldiefstal. De vrouw schopte tijdens haar aanhouding stennis in een supermarkt en verzette zich hevig. De vrouw was rond 15.05 uur in de supermarkt waar medewerkers ontdekte dat zij zich schuldig maakte aan winkeldiefstal. Daarop spraken ze […]

Den Haag – De politie hield woensdag 31 juli een 46-jarige Haagse vrouw aan op de Forellendaal voor winkeldiefstal. De vrouw schopte tijdens haar aanhouding stennis in een supermarkt en verzette zich hevig.

De vrouw was rond 15.05 uur in de supermarkt waar medewerkers ontdekte dat zij zich schuldig maakte aan winkeldiefstal. Daarop spraken ze haar aan waar ze direct recalcitrant op reageerde. Winkelmedewerkers alarmeerde de politie. Toen zij ter plaatse kwam, zag zij dat er maar liefst drie medewerkers nodig waren om de vrouw in bedwang te houden. De politie trachtte verhaal te halen bij de verdachte, maar ze weigerde iedere vorm van medewerking. Hierop werd ze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tijdens de rit naar het politiebureau gedroeg de verdachte zich zeer agressief tegenover de politieagenten. Een winkelmedewerker heeft aangifte van mishandeling gedaan. De politie onderzoekt de zaak.