Agressieve verdachte aangehouden na veroorzaken aanrijding

Almelo – De politie heeft 12 maart een 29-jarige Almeloër aangehouden nadat hij vermoedelijk onder invloed een aanrijding heeft veroorzaakt en iedere medewerking weigerde. Omstreeks 20.00 uur werd een aanrijding tussen twee auto’s gemeld op de kruising H.R. Holstlaan/Schoolstraat in Almelo. Een 24-jarige man uit Almelo raakte hierbij gewond. De andere partij reed door zonder […]

Almelo – De politie heeft 12 maart een 29-jarige Almeloër aangehouden nadat hij vermoedelijk onder invloed een aanrijding heeft veroorzaakt en iedere medewerking weigerde.

Omstreeks 20.00 uur werd een aanrijding tussen twee auto’s gemeld op de kruising H.R. Holstlaan/Schoolstraat in Almelo. Een 24-jarige man uit Almelo raakte hierbij gewond.

De andere partij reed door zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Door de politie werd een onderzoek ingesteld. Korte tijd later werd de andere auto aangetroffen aan de Reigersstraat in Almelo. Voor de woning stond een man. Deze man wilde zijn identiteit niet kenbaar maken. Deze man werd uiteindelijk aangehouden. Het ging om een 29-jarige man uit Almelo. De man werd overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne. Tijdens deze rit beledigde en bedreigde hij meerdere malen de agenten. Tegen de man is daarom ook aangifte gedaan. De man weigerde op het bureau om mee te werken aan een ademanalyse. Er is proces verbaal opgemaakt en de toedracht van deze aanrijding zal nader worden onderzocht.

De politie verzoekt eventuele getuige om zich te melden via 0900-8844.