Agenten plukken dieven van bouwterrein

Tilburg – Twee Tilburgers (32 en 26) werden door de politie ingerekend op een bouwterrein. Het ging om diefstal van metaal. Het duo werd dinsdagavond 28 augustus 2013 gearresteerd in de Merelstraat. Metaal Getuigen zagen kort voor middernacht meerdere personen rondscharrelen op het afgesloten bouwplaats. Het ging daarbij vermoedelijk om drie mannen. De politie zette […]

Tilburg – Twee Tilburgers (32 en 26) werden door de politie ingerekend op een bouwterrein. Het ging om diefstal van metaal. Het duo werd dinsdagavond 28 augustus 2013 gearresteerd in de Merelstraat.

Metaal

Getuigen zagen kort voor middernacht meerdere personen rondscharrelen op het afgesloten bouwplaats. Het ging daarbij vermoedelijk om drie mannen. De politie zette de omgeving af en slaagde erin om twee vluchtende mannen te arresteren. Het gaat daarbij om twee inwoners van Tilburg van 26 en 32 jaar oud. Ze waren kennelijk bezig om metaal te stelen.

112 daar vang je boeven mee!

In deze situatie konden agenten meteen in actie komen, omdat een getuigen snel alarm sloegen. De politie vraagt om verdachte situaties meteen te melden. Bel het alarmnummer 112 als de politie onmiddellijk in actie moet komen. Zeker als u getuige bent van geweld, inbraak of een overval. Het landelijke nummer 0900-8844 kan gebruikt worden voor niet-spoedeisende situaties.