Agenten belaagd

Beetsterzwaag – Twee agenten die dinsdagavond te hulp kwamen bij een geweldsincident zijn door een compleet doorgedraaide man ernstig belaagd. De 26-jarige bewoner van een kliniek voor mensen met een verstandelijke beperking, bedreigde meerdere medebewoners en begeleiders en deed dat o.a. met messen. De man was niet meer onder controle te krijgen waarna de politie […]

Beetsterzwaag – Twee agenten die dinsdagavond te hulp kwamen bij een geweldsincident zijn door een compleet doorgedraaide man ernstig belaagd.

De 26-jarige bewoner van een kliniek voor mensen met een verstandelijke beperking, bedreigde meerdere medebewoners en begeleiders en deed dat o.a. met messen. De man was niet meer onder controle te krijgen waarna de politie te hulp werd geroepen.

Door voorruit

Toen twee agenten ter plaatse kwamen richtte de man zich op hen en liep dreigend met een mes op de agenten af. De agenten konden zich nog snel in hun auto in veiligheid brengen. Hierna sloeg de man op de voorruit van de auto en stak meerdere keren met een mes door de voorruit van de auto. Even later lukte het begeleiders samen met nog een aantal agenten om de man onder controle te krijgen en aan te houden. De man is overgebracht naar het politiebureau. De agenten deden aangifte.