Acht aanhoudingen bij voormalig pand Hells Angels

Heerhugowaard – De politie hield in de avond zeven vrouwen aan, in leeftijd variërend van 25 tot 61 jaar uit Alkmaar en Heerhugowaard, en ook een 23-jarige man uit Alkmaar. Agenten roken een sterkte henneplucht en zagen licht schijnen bij een bedrijfspand aan de Costerstraat in Heerhugowaard. De politie hield dit pand al intensief in […]

Heerhugowaard – De politie hield in de avond zeven vrouwen aan, in leeftijd variërend van 25 tot 61 jaar uit Alkmaar en Heerhugowaard, en ook een 23-jarige man uit Alkmaar. Agenten roken een sterkte henneplucht en zagen licht schijnen bij een bedrijfspand aan de Costerstraat in Heerhugowaard.

De politie hield dit pand al intensief in de gaten omdat het tot voor kort werd gebruikt door leden van de Hells Angels uit Alkmaar en Heerhugowaard.

De agenten besloten een nader onderzoek in te stellen en betraden het pand. De 23-jarige man uit Alkmaar, die gekleed was in een gilet met de colors van Hells Angels, bevond zich in de ruimte. Achter een kast, die de agenten verschoven, waren zeven vrouwen bezig met het knippen van hennep. De politie hield de vrouwen en de man aan. In totaal stonden er 373 planten. De softdrugs en de materialen om een hennepkwekerij mee te vervaardigen, zijn in beslag genomen en vernietigd. Ook de auto van de man is in beslag genomen. De netbeheerder kwam er na controle achter dat ook sprake was van diefstal stroom. De acht verdachten zitten vast en de politie doet verder onderzoek.