Aanhoudingen op verdenking van heling

Pijnacker – Twee Nootdorpers van 20 en 15 jaar werden dinsdagavond aangehouden op verdenking van heling, nadat zij eerder op de avond goederen afkomstig van een woninginbraak in een vuilcontainer gooiden. De politie kreeg omstreeks 22.00 uur de melding dat twee personen op de Van Houtenlaan op verdachte wijze een pakketje weggooide in een vuilcontainer […]

Pijnacker – Twee Nootdorpers van 20 en 15 jaar werden dinsdagavond aangehouden op verdenking van heling, nadat zij eerder op de avond goederen afkomstig van een woninginbraak in een vuilcontainer gooiden.

De politie kreeg omstreeks 22.00 uur de melding dat twee personen op de Van Houtenlaan op verdachte wijze een pakketje weggooide in een vuilcontainer en wegreden in een auto. Ter plekke werden een aantal goederen aangetroffen, gewikkeld in een kledingstuk. Onderzoek wees uit dat de spullen waren weggenomen bij een woninginbraak enkele dagen eerder. Op basis van het doorgegeven kenteken van de auto en signalementen kon de politie aan het eind van de avond de 20- en 15-jarige Nootdorpers aanhouden op verdenking van heling. De politie onderzoekt de zaak.

Ziet u iets verdachts?

Staat er een onbekend persoon in de auto van uw buurman te gluren? Hangt iemand verdacht veel rond in uw straat? Dat is verdacht! Ziet u dit soort situaties, noteer dan het signalement van de verdachten en wanneer mogelijk een kenteken. Bel daarnaast altijd direct 112. De politie kan dan snel ter plaatse zijn om verdachte personen te controleren of op te pakken.