Heerde, Hengelo Uitgebrande BMW aangetroffen

1 min


Hengelo – Overvallenteam Twente onderzoekt of uitgebrande BMW in Heerde betrokken was bij woningoverval in Hengelo

Op woensdagmorgen 5 november omstreeks 10.11 uur werd aan de IJsseldijk tussen Heerde en Welsum een uitgebrande auto aangetroffen bij een terrein voor zandopslag. De aangetroffen auto was van het merk BMW, model station en voorzien van vijf deuren. Het voertuig is volledig uitgebrand en in beslag genomen voor nader onderzoek.

 

In de uitzending van Opsporing Verzocht van 4 november 2014 werd aandacht besteed aan de overval in een woning aan de Berkweg in Hengelo. Hierbij werd verzocht aan de kijkers/getuigen uit te kijken naar een blauwe BMW touring. Het overvallenteam van district Twente onderzoekt of de uitgebrande auto de betreffende BMW is die door de overvallers van de woning aan de Berkweg in Hengelo is gebruikt.

 

Het overvallenteam Twente vraagt getuigen, die mogelijk meer weten over deze brand of de BMW en eventuele inzittenden daarvan contact op te nemen.

 

Op dit moment is er geen reden om aan te nemen dat er een relatie is tussen de overval op de woning in Welsum aan de IJsseldijk en de overval aan de Berkweg in Hengelo.

(TWN 2014096480/ NOG 2014151660) cw

Gerelateerde berichten