17

Den Haag – De politie hield donderdag 14 november een 17-jarige Hagenaar aan op de Weimarstraat. De jongen wordt ervan verdacht te handelen in illegale wapens. De politie ontving dinsdag 12 november de tip dat de verdachte ploertendoders te koop aanbood op het internet. Politieagenten maakten een afspraak met de verdachte onder het mom dat […]

Den Haag – De politie hield donderdag 14 november een 17-jarige Hagenaar aan op de Weimarstraat. De jongen wordt ervan verdacht te handelen in illegale wapens.

De politie ontving dinsdag 12 november de tip dat de verdachte ploertendoders te koop aanbood op het internet. Politieagenten maakten een afspraak met de verdachte onder het mom dat ze interesse hadden in het aangeboden goed. Eenmaal aangekomen bij de afspraak, had de verdachte twee ploertendoders op zak. Daarop werd hij aangehouden. Bij doorzoeking in de woning van de verdachte werden nog meer ploertendoders aangetroffen. De verdachte verklaarde dat hij deze spullen in huis had voor de handel. De jongen is in verzekering gesteld. De politie doet onderzoek naar zijn rol in dit verhaal.