10.000 beloning voor de Gouden tip

Familie Graafsma looft € 10.000 euro uit voor de gouden tip! De familie Graafsma, de familie van de 16-jarige Dascha Graafsma die overleed op 28 november 2015, looft een bedrag van € 10.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot de directe oplossing. De familie legde zich eind 2015 niet neer bij de […]

Familie Graafsma looft € 10.000 euro uit voor de gouden tip!

De familie Graafsma, de familie van de 16-jarige Dascha Graafsma die overleed op 28 november 2015, looft een bedrag van € 10.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot de directe oplossing.

De familie legde zich eind 2015 niet neer bij de conclusie van de politie en het openbaar ministerie dat het zelfdoding betreft. De familie sluit zelfdoding niet uit maar wilt dat een conclusie wordt gebaseerd op goed, gedegen en vooral volledig onderzoek. Dit volledige onderzoek kwam er volgens de familie niet.

Om deze reden besloot de familie Graafsma eind 2015 gebruik te maken van de diensten van de particuliere onderzoeker Joey Roelofs. Hij stelde een team samen (Team Dascha Onderzoek – TDO) die het onderzoek en het tragische overlijden van Dascha opnieuw onder de loep namen. Daar kwamen en komen tot op de dag van vandaag nog steeds
nieuwe, interessante, bevindingen uit, maar een keiharde conclusie is er nog niet. ”Dit komt vooral omdat wij er in de befinfase niet bij waren betrokken en dus zelf informatie zijn misgelopen” aldus Roelofs.

Daarom looft de familie Graafsma nu een grote som geld uit voor de gouden tip. Rene Graafsma legt uit dat het verzoek om informatie juist nu komt omdat de kerstdagen hem en zijn gezin doen herinneren aan de eerste feestdagen (kerst) zonder Dascha, 3 jaar geleden. De gouden tip hoeft niet perse te leiden tot een misdrijf, benadrukt Joey Roelofs (onderzoeksleider en tevens woordvoerder van de familie Graafsma). ”Nog steeds sluiten wij geen enkel scenario uit, al zijn sommige scenario’s aannemelijker dan andere. De gouden tip kan passen in elk scenario. Is er iemand die Dascha die nacht toch nog heeft gezien? Is er iemand die misschien bepaalde dingen wist van Dascha, maar het tot op heden nog niet heeft durven vertellen? Iemand die achteraf informatie heeft verkregen en/of gehoord?”.

De familie en het particuliere onderzoeksteam roepen nog één laatste keer het publiek op om alle informatie te delen. Ook informatie die al eerder is gedeeld bij het particuliere onderzoeksteam, familie of de politie. Hoe klein, niet aannemelijk of nietszeggend de informatie die u heeft ook lijkt, schroom niet om dit met ons te delen!

Alle tips kunnen worden gestuurd naar tips@morethaninvestigation.nl

(More Than Investigation B.V. is het particuliere recherchebedrijf van Joey Roelofs waar nu
onder andere Team Dascha Onderzoek onder valt).