05 Beschonken bestuurder aangehouden na korte achtervolging

Amsterdam – Amsterdam – De politie heeft maandagavond 16 september na een korte achtervolging een bestuurder van een auto (44) aangehouden die was doorgereden na een aanrijding op de Eerste van Swindenstraat. Maandagavond rond acht uur reed de bestuurder door na een aanrijding met een personenauto. Politieagenten waren hiervan getuige en wilden de man laten stoppen. Hij negeerde […]

Amsterdam – Amsterdam – De politie heeft maandagavond 16 september na een korte achtervolging een bestuurder van een auto (44) aangehouden die was doorgereden na een aanrijding op de Eerste van Swindenstraat.

Maandagavond rond acht uur reed de bestuurder door na een aanrijding met een personenauto. Politieagenten waren hiervan getuige en wilden de man laten stoppen. Hij negeerde echter de stoptekens en reed door. Na een korte achtervolging wisten politieagenten de verdachte klem te rijden en aan te houden. Op het politiebureau bleek de man drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben en niet te beschikken over een geldig rijbewijs. De auto is in beslag genomen. Er is niemand gewond geraakt.