#Vermist; James Grealis al 10 Jaar ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ช

#Vermist; James Grealis al 10 Jaar ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ช https://youtu.be/cfRU0SwcDgc ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ Er moet toch iemand zijn die weet wat er met James Grealis is gebeurd? #Delen is #Helpen Zoeken naar Duidelijkheid. Wat is er gebeurd met James Grealis? Deze vraag houdt zijn familie nu al tien jaar lang in zโ€™n greep. Leeft hij nog of is […]

 • #Vermist; James Grealis al 10 Jaar ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ช

  https://youtu.be/cfRU0SwcDgc ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ

  Er moet toch iemand zijn die weet wat er met James Grealis is gebeurd?

  #Delen is #Helpen Zoeken naar Duidelijkheid.

  Wat is er gebeurd met James Grealis? Deze vraag houdt zijn familie nu al tien jaar lang in zโ€™n greep. Leeft hij nog of is hij misschien slachtoffer geworden van een misdrijf? โ€œEr moet toch wel iemand zijn die weet waar James is of wat er met hem is gebeurdโ€, vraagt zijn zus Helen zich vertwijfeld af.

  10 jaar vermist
  De Ierse timmerman James Patrick Grealis, ook wel bekend als JP, komt als 23-jarige in april 2007 naar Nederland in de hoop hier werk te vinden. James komt uit Tonragee, een dorpje op het Ierse eiland Achill. Andere mannen van het eiland waren hem al voorgegaan: ook zij hadden de oversteek gemaakt en vonden hier werk.
  James komt terecht in Noord-Brabant (Breda) en gaat als uitzendkracht aan de slag in de bouw. Hij heeft een zeer hechte band met zijn ouders en vier oudere zussen en er is dan ook vaak telefonisch contact. Sinds 23 oktober 2008 heeft zijn familie echter niets meer van hem gehoord. De moeder van James is in 2015 overleden zonder te weten wat er met haar enige zoon is gebeurd. De gezondheid van de vader van James is sindsdien erg verslechterd. De kans dat hij net als zijn vrouw komt te overlijden zonder te weten wat zijn zoon is overkomen, is dus reรซel. De vier zussen Helen, Claire, Caroline en Bernadette tasten nog altijd in het duister wat er met hun geliefde jongste broer is gebeurd.

  Wie heeft James Grealis na 23 oktober 2008 nog gezien? Wie heeft tips die duidelijkheid kunnen geven wat er met James gebeurd is of waar hij kan zijn?

  Alle informatie die kan helpen om deze zaak op te lossen is welkom. Tips kunnen worden doorgeven via:

  Opsporingstiplijn politie: 0800-6070

  Meld Misdaad Anoniem (M): 0800-7000

  Bron; Zoekjemee