Rechercheteam is op zoek naar camerabeelden

1 min


Terneuzen – Het Team Grootschalige Opsporing in Terneuzen is op zoek naar foto of camerabeelden die zijn vastgelegd op 30 november 2014 tussen 03:30 uur en 05:00 uur. Op Facebook van o.a. de Gemeente Terneuzen is een oproep van de politie geplaatst. Het verzoek is om het bericht te delen.

Foto's of videobeelden

De oproep is gericht aan bezoekers, bewoners, ondernemers of instanties die tijdens de fatale ochtend met camera’s foto’s of beelden hebben vastgelegd binnen het gebied in de Scheldeboulevard, Rosegracht, Schuttershof en Kennedylaan.

Geweldsmisdrijf

Zondagmorgen rond 04:20 uur vond in het uitgaanscentrum van Terneuzen een ernstig geweldsdelict plaats. Daarbij is een 23-jarige man uit Terneuzen om het leven gekomen. Een 27-jarige inwoner van Terneuzen raakte licht gewond. Hij is aangehouden en zit nog vast. Woensdag arresteerde de politie een 25-jarige inwoner van Terneuzen. De politie heeft een rechercheteam geformeerd met ca. 20 rechercheurs.

Heeft u iets gezien?

Misschien kunt u ons helpen bij het oplossen van deze zaak. Bent u zondagmorgen getuige geweest van het ernstig geweldsincident, heeft u foto’s en/of camerabeelden of weet u wie de dader(s) is? Bel dan met ons via het telefoonnummer 0900 8844 of stuur een mail naar servicecentrum@zeeland.politie.nl. Anoniem bellen kan ook via MMA 0800 7000.

Uploaden

U kunt uw foto of film ook via

aan ons zenden. Ga naar ‘melden’, gevolgd door ‘meldformulier’. Het is niet mogelijk om de politie via Facebook te benaderen.