UPDATE: Vijfde verdachte aangehouden voor overval woning

1 min


Blaricum – Maandagochtend 6 oktober heeft het overallenteam een vijfde verdachte aanhouden voor de overval op een woning aan de Karekiet in Blaricum op 11 april van dit jaar. Het gaat om een 22-jarige Amsterdammer.

Die vrijdagavond 11 april werd rond 21.40 uur de bewoner van een huis aan de Karekiet overvallen. De verdachten vluchtten weg. Agenten zagen een van de verdachten rennen die niet wilde stoppen. Hierop schoot een agent hem in zijn been. De verdachte, een 22-jarige Amsterdammer, werd naar een ziekenhuis gebracht. Hij is inmiddels uit het ziekenhuis en is in bewaring gesteld. Op 16 april kon een tweede verdachte, een 21-jarige man uit Amsterdam worden aangehouden. Ook hij zit nog vast.

Onderzoek leidt naar derde verdachte

De recherche zette het onderzoek voort. Dit leidde naar de derde verdachte, een 32-jarige man uit Amsterdam. Hij werd maandagochtend vroeg in zijn woning aangehouden. De woning van de verdachte werd doorzocht. De Amsterdammer wordt verhoord. De recherche gaat verder met het onderzoek, meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Aanhouding vierde verdachte

Op woensdagochtend 24 september heeft de recherche ook de vierde verdachte aangehouden. Het betreft een 22-jarige man uit Amsterdam.

Verdachte vijf ook aangehouden

Vandaag, maandag 6 oktober om 07.15 uur werd de vijfde verdachte aangehouden aan de Willem Heselaarsstraat in Amsterdam. Deze verdachte is een 22-jarige Amsterdammer.

Onderzoek leidt naar derde en vierde aanhouding

Het onderzoek werd voortgezet, wat leidde naar de derde verdachte, een 32-jarige man uit Amsterdam. Hij werd maandagochtend 11 augustus vroeg in zijn woning aangehouden. De woning van de verdachte werd doorzocht. De Amsterdammer wordt verhoord. De recherche gaat verder met het onderzoek, meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. Op woensdagochtend 24 september heeft de recherche ook de vierde verdachte aangehouden. Het betreft een 22-jarige man uit Amsterdam.

Verdachte vijf ook aangehouden

Vandaag, maandag 6 oktober om 07.15 uur werd de vijfde verdachte aangehouden aan de Willem Heselaarsstraat in Amsterdam. Deze verdachte is een 22-jarige Amsterdammer.