Verdachte vechtpartij meldt zich

1 min


Bavel, Oosterhout – Een 47-jarige Oosterhouter heeft zich vrijdagavond 25 april 2014 op het politiebureau gemeld, nadat hij eerder die avond betrokken was geweest bij een vechtpartij. Die vechtpartij vond plaats bij een sportvereniging in Bavel. Tijdens een wedstrijd zou de verdachte twee tegenspelers hebben mishandeld. Een van hen liep vermoedelijk een gebroken kaak op. De verdachte is nadat hij zich had gemeld aangehouden en in de cel gezet.

Donderdagavond 25 april rond 20.50 uur kreeg de politie een melding dat er gevochten was bij een sportvereniging in Bavel. Twee slachtoffers wilden aangifte doen van mishandeling. Ter plaatse troffen agenten een 44-jarige man uit Oosterhout en een 51-jarige man uit Oosterhout aan. De 44-jarige verklaarde dat hij tijdens de wedstrijd een opstootje op het veld zag, de boel wilde sussen en toen plotseling een vuistslag in zijn gezicht kreeg. De man klaagde over hevige hoofdpijn en had een deuk in zijn kaak. Hij moest zich onder doktersbehandeling stellen. Bij dat opstootje was de 51-jarige man uit Oosterhout betrokken. Hij verklaarde samen met een tegenstander ten val te zijn gekomen, De tegenstander zou hem daarna in zijn kruis hebben getrapt. Toen beide mannen weer stonden, zou de tegenstander hem bovendien een vuistslag tegen zijn hoofd hebben gegeven. Beide slachtoffers deden aangifte van mishandeling.

Cel

De verdachte was niet meer ter plaatse. Hij meldde zich later op de avond op het politiebureau in Oosterhout waar hij alsnog werd aangehouden. De verdachte is een 47-jarige inwoner van Oosterhout. Hij is voor nader onderzoek en verhoor ingesloten en heeft de nacht in de cel doorgebracht. Hij wordt zaterdag verhoord.