Dinsdag 8 april in Team West

1 min


Den Haag, Waddinxveen, Leiden – Dinsdag 8 april is het regionale opsporingsprogramma Team West weer op tv vanaf 17.00 uur. Ook dinsdag vraagt de politie in het programma weer de hulp van de kijkers. Onder voorbehoud komen dinsdag de volgende zaken aan bod:

Woningoverval De Genestetlaan

Een nog onbekende vrouw overviel donderdag 27 maart de 90-jarige bewoonster van een woning aan de De Genestetlaan. De recherche van Bureau Laak is dringend op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de vrouw. In de uitzending doet het slachtoffer deze week zèlf haar verhaal.

Overval woning Dedemsvaartweg

Een 39-jarige Hagenaar werd maandagavond 24 februari in zijn woning aan de Dedemsvaartweg overvallen. Een dag later werd geprobeerd geld op te nemen met zijn pinpas. De recherche van Bureau Zuiderpark onderzoekt de overval en is op zoek naar mensen met informatie.

Straatroof in Waddinxveen

De recherche in Gouda is dringend op zoek naar meer informatie op een brutale straatroof in Waddinxveen. Een echtpaar werd in de vroege ochtenduren van dinsdag 1 april overvallen op de Buizerdhoek, nadat zij die avond een casino hadden bezocht.

Straatroof in Leiden-Zuid

Twee nog onbekende jongens beroofden in december hardhandig een 91-jarige Leidse nadat zij geld had gepind op het Vijf Meiplein. De recherche in Leiden is nog steeds op zoek naar informatie over de daders.

Inbraken

Het woninginbrakenteam van Bureau Zuiderpark vraagt in de uitzending aandacht voor drie inbraken: in een café, een bakkerij en een slijterij. Van alle drie de zaken zijn camerabeelden beschikbaar. Het team hoopt op tips over de daders.