Politie onderzoekt brandstichting politieauto

1 min


Zundert – Een politieauto is donderdagavond uitgebrand aan de Berkenlaan in Zundert. De politie gaat uit van brandstichting en is gestart met een onderzoek.

Poging inbraak

Agenten waren rond 20:30 uur in een woning aan de Berkenlaan bezig met een melding van een poging inbraak in een woning. Zij hadden hun dienstvoertuig geparkeerd aan de Berkenlaan tussen de Prieelberk en Berkenring. Toen zij bij de auto terugkwamen, stond deze in brand. De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust. Niemand raakte gewond. Het politievoertuig is door de brand zwaar beschadigd.

Onderzoek

Brandstichting is een ernstig misdrijf en wordt door de politie altijd hoog opgenomen. Er is direct gestart met een onderzoek. Forensisch rechercheurs voeren een (sporen)onderzoek uit en gisterenavond is begonnen met een buurtonderzoek. Het onderzoek heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte.  

Heeft u iets gezien?

Bent u getuige geweest van de brandstichting. U kunt ons helpen met het oplossen van deze zaak. U kunt ons bereiken via 0900 8844. Belt u liever anoniem? Dat kan ook via 0800 7000.