Inbrekers in Waalwijk en Dongen stelen sigaretten

1 min


Waalwijk / Dongen – De afgelopen nacht is in Waalwijk in een winkel op de St. Antoniusstraat en in Dongen in een supermarkt op het Europaplein ingebroken. De daders waren in beide gevallen uit op sigaretten. De politie heeft na de meldingen tevergeefs naar de daders gezocht. Getuigen van deze inbraken worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Waalwijk

De politie kreeg maandag 10 maart om 02.00 uur een melding dat werd ingebroken in een winkel op de St. Antoniusstraat in Waalwijk. Twee daders vernielden schoven een deel van het rolluik aan de zijde van het plein naar boven. Vervolgens werd de ruit daarachter ingeslagen en werd het pand betreden. Ze hebben een partij sigaretten gestolen. De daders zijn volgens een getuige vermoedelijk weggereden in een lichtkleurige personenauto in de richting van de Mozartlaan.

Dongen

In een supermarkt op het Europaplein in Dongen is rond 03.30 uur ingebroken. De deur van de nooduitgang was geforceerd. In de winkel was het rolluik dat toegang geeft tot de sigarettenkast opengebroken. Er zijn diverse pakjes sigaretten en shag van verschillende merken gestolen. Een getuige heeft drie mannen weg zien lopen in de richting van de Pasteurstraat. Hun eventuele vervoermiddel is nog niet bekend.

 

De politie onderzoekt of er een verband is tussen beide inbraken.