Arrestaties na geweldsincidenten in uitgaanscentrum Breda

1 min


Breda – Een 18-jarige vrouw en haar 20-jarige vriend uit Dordrecht zijn zondagavond 2 maart rond 23.55 uur op de Visserstraat aangehouden omdat verdacht worden van het mishandelen van een 20-jarige Bredase. Een 21-jarige Bredanaar werd gearresteerd omdat hij een portier zou hebben geslagen. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Voordringen wc

Het incident vond plaats in de toiletruimte. Tussen de vrouwen was een woordenwisseling ontstaan omdat de Dordrechtse kennelijk wilde voordringen. Het slachtoffer verklaart dat de vrouwelijke verdachte hard aan haar haren trok en haar met de platte hand meerdere keren op haar achterhoofd sloeg. Haar vriend die op het tumult de damestoiletten binnenkwam had haar vervolgens met gebalde vuist tegen haar hoofd geslagen. De verdachten ontkennen de mishandeling, volgens de vrouwelijke verdachte begon haar opponent met haren trekken, haar vriend had haar alleen ontzet. De verklaring van het slachtoffer wordt echter door een getuige bevestigd.

 

Opstootje

Een 21-jarige Bredanaar werd door politiebikers omstreeks 00.15 uur op de Havermarkt aangehouden. Hij zou tijdens een opstootje een portier twee keer met gebalde vuist in het gezicht hebben geslagen. De uitsmijter heeft aangifte gedaan. Hij liep een pijnlijke bovenlip op.