Jonge vrouw mishandeld

1 min


Amersfoort – Op Facebook en andere sociale media circuleert het bericht over een 18-jarige jonge vrouw uit Amersfoort die in de nacht van 29 op 30 april, rond 05.15 uur, op de Groningerstraat ernstig is mishandeld door drie onbekende mannen. De politie Amersfoort kan de melding over het incident bevestigen.

Verwondingen

Er is op het politiebureau direct met het slachtoffer een afspraak gemaakt om de volgende dag aangifte te doen, omdat ze door haar verwondingen op dat moment niet daartoe in staat was. Het slachtoffer heeft deze afspraak moeten afzeggen door haar lichamelijke gesteldheid en was pas later in staat om aangifte te doen.

Onderzoek loopt

De aanpak van geweld is een speerpunt voor de politie. De recherche van de politie heeft de aangifte van deze mishandeling in behandeling, zoals gebruikelijk is bij dergelijke aangiften. Vanzelfsprekend stelt de recherche alles in het werk om de daders te vinden en houdt contact met het slachtoffer. De politie betreurt het dat dan ook dat het beeld bij het slachtoffer ontstond, dat niets met de aangifte wordt gedaan.

Oproep getuigen

Personen met meer informatie of getuigen van het incident kunnen contact opnemen met de recherche in Amersfoort via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via tel. 0800-7000.