Man tijdens ruzie in wang gebeten

1 min


Tilburg – Tijdens een studentenfeestje in de wijk Wandelbos is vannacht, de nacht van vrijdag 31 januari op zaterdag 1 februari, een 24-jarige Rotterdammer door een andere bezoeker mishandeld. Het slachtoffer werd in zijn rechterwang gebeten en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Een andere bezoeker, die in een van zijn vingers gebeten zou zijn, werd eveneens voor behandeling vervoerd naar het ziekenhuis. De politie arresteerde een 27-jarige man uit Landgraaf als verdachte.

Aangife

Een van de slachtoffers, een 24-jarige Rotterdammer, heeft in het ziekenhuis aangifte gedaan. Hij vertelde dat hij samen met zijn vriendin op een feestje was. Hij zag dat twee bezoekers elkaar te lijf wilden gaan. Hij liep naar de mannen toe en duwde ze van elkaar weg. Een van die vechtersbazen spande daarop zijn armen om hem hen en beet hem in zijn gezicht. Hij beet in de rechterwang van het slachtoffer die direct heftige pijn voelde, de wond bloedde hevig. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanhouding

De politie heeft omstreeks 06.00 uur de verdachte, een 27-jarige man uit Landgraaf aangehouden. Bij hem werd eerst in het ziekenhuis bloed afgenomen om te onderzoeken of er risico is voor het slachtoffer op een overdraagbare ziekte. Hij is in verzekering gesteld.