Beelden overval Burger King Alexandrium Rotterdam in Opsporing Verzocht

1 min


Rotterdam – Het tv-programma Opsporing Verzocht toont dinsdag 7 januari 2014 de beelden van een gewapende overval op de Burger King aan de Watermanweg in Rotterdam (winkelcentrum Alexandrium).

In de nacht van zondag 27 oktober op maandag 28 oktober 2013 werd een filiaal van de Burger King aan de Watermanweg in Rotterdam (winkelcentrum Alexandrium) overvallen. Omstreeks 00:30 uur drongen twee verdachten de zaak binnen en bedreigden en mishandelden de aanwezige medewerkers met een vuurwapen. De verdachten gingen er vervolgens met een groot geldbedrag en persoonlijke eigendommen van de slachtoffers vandoor. De twee overvallers zijn op camerabeelden van de Burger King te zien.

Getuigenoproep
Dinsdag 7 januari 2014 (21.30 uur, Nederland 1) worden de beelden van de overval en de twee verdachten getoond in het tv-programma Opsporing Verzocht. Heeft u informatie over deze overval en/of de dader(s)? Neemt u dan contact op met het Regionaal Team Overvallen op telefoonnummer 0900-8844. Of geef uw informatie, als u anoniem wilt blijven, door aan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.