Gezocht – Overval C1000 Zwolle Zuid

2 min


Laatste update: 22-12-2013 | 13:06
Zaaknummer: 2013103276
Datum delict: 06-12-2013
Plaats delict: Zwolle

Op vrijdagavond 6 december rond 21.45 uur overviel een onbekende man de C1000 supermarkt aan de Sellekamp. De man, gewapend met een vuurwapen, liep na binnenkomst direct op de kassa’s af. De caissière moest het geld uit haar kassa in een door de man meegenomen tas stoppen. Een andere medewerker van de supermarkt, die in eerste instantie niet doorhad dat er een overval gaande was, moest van de overvaller het geld uit de andere kassa pakken maar dit gebeurde uiteindelijk niet.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier

Hierna verliet de overvaller de winkel. Nog onbekend is hoe de overvaller bij de winkel is gekomen en hoe hij na de overval weer is vertrokken. Mensen die hier meer over kunnen vertellen, worden nadrukkelijk gevraagd om contact op te nemen met de politie. Kort na de overval heeft de politie de omgeving afgezocht met o.a. een helikopter. Deze heeft geruime tijd boven de wijk gecirkeld. Ook heeft de politie een buurtonderzoek gehouden. Helaas heeft dit nog niet tot een aanhouding geleid. De politie hoopt dat kijkers de man herkennen van de bewakingsbeelden.
Het gaat om een blanke man met een slank postuur. Hij is tussen de 1.75 en 1.85 m lang en wordt geschat tussen de 45 en 50 jaar. Tijdens de overval droeg de man een zwarte muts van waaronder donkere lokken kwamen. De politie sluit niet uit dat dit een pruik is geweest. Ook droeg de man een opvallende sport- of veiligheidsbril. De man was gekleed in een donkerblauw regenjack (heupmodel) met capuchon en witte biezen bij de schouders, een grijze (trainings)broek en zwarte schoenen.

Vragen

Wie herkent de man op de bewakingsbeelden of weet waar hij momenteel verblijft?

Wie heeft de man voor of na de overval gezien?

Video

Voor het bekijken van YouTube video's moet u cookies accepteren. Of bekijk de video op YouTube