Bureau Brabant van maandag 25 november 2013

1 min


Tilburg, Berghem, Roosendaal, Breda – Straatroof, update moordzaak Tamara Plehn, diefstal laptops Aldil, pinpasfraude na woninginbraak

Tilburg: Straatrover laat opmerkelijk spoor achter
In de nacht van zaterdag 15 maart op zondag 16 maart 2013 wordt rond 01.30 uur in de Korte Tuinstraat een 20-jarige vrouw op gewelddadige wijze beroofd. De vrouw liep door het centrum van Tilburg naar haar auto, die geparkeerd stond achter een hek. Daar werd ze overmeesterd door een man die haar naar de grond werkte. Daarna beroofde hij haar. De vrouw heeft zich kranig verweerd en dankzij haar gegil werd de politie snel door buurtbewoners gealarmeerd. De verdachte heeft tijdens de roof iets verloren wat mogelijk kan leiden tot zijn identiteit. En er zijn bewakingsbeelden van Stadstoezicht waarop de verdachte te zien is.

Berghem: Update moordzaak Tamara Plehn
In de uitzending van 21 oktober 2013 vroegen wij voor de laatste keer de aandacht in de zaak van de vermoorde Tamara Plehn. We vroegen de kijkers toen o.a. om informatie te geven over een Volkswagen Polo. Die auto werd de ochtend van de moord, 28 maart 2013, bij het appartementencomplex in Berghem gezien. Het rechercheteam heeft interessante informatie ontvangen die heeft geleid tot een nieuw aanknopingspunt. In deze uitzending laten we bewakingsbeelden zien. Er staat nog steeds een beloning van 15.000 Euro voor de gouden tip.

Roosendaal: diefstal laptops Aldi
Op donderdagochtend 5 september 2013 werd er rond 09.00 uur een diefstal gepleegd bij de Aldi aan de Philipslaan. Er wordt een aantal laptops en harde schijven gestolen. Achteraf is op camerabeelden te zien hoe een drietal mannen de diefstal uitvoert. We laten de beelden in deze uitzending zien in de hoop dat iemand de mannen herkent.

 Breda: Man pint met gestolen pas
Op woensdag 23 oktober 2013 wordt er tussen 00.30 uur en 06.30 uur ingebroken in een woning aan de Prins Frederiklaan in Breda. Er worden diverse spullen gestolen waaronder ook een aantal bankpassen. Later die nacht wordt er geprobeerd te pinnen op het Brabantplein in Breda. Wij hebben de pinner duidelijk op beeld. Wie ken hem?

 

 

Gerelateerde berichten