Onderzoek naar steekincident in volle gang

1 min


Eindhoven – Het onderzoek naar de exacte feiten van het steekincident van zondagavond op de Karel de Grotelaan is in volle gang. De politie zoekt echter een specifieke getuige.

Bij dat steekincident raakte zondag een 31-jarige man uit Eindhoven zwaargewond. Ter plaatse zijn twee mensen aangehouden verdacht van betrokkenheid bij het incident. Deze twee verdachten zijn ondertussen weer in vrijheid gesteld.

Steekincident

Zondagavond heeft de politie van meerder getuigen de gegevens genoteerd om ze later te kunnen horen. Dat proces is in volle gang. Langzaam maar zeker begint zich een beeld te vormen wat de exacte toedracht zou kunnen zijn geweest. Uit het onderzoek is in ieder geval gebleken dat het incident zich buiten heeft afgespeeld. De in de directe omgeving aanwezige coffeeshop heeft, zoals het er nu naar uit ziet, niets met het incident te maken.

Specifieke getuige

Het onderzoeksteam heeft een beeld waar de man zou zijn neergestoken. Vanaf die plek heeft hij een stuk gelopen. Hij is toen neergevallen. Enkele omstanders hebben hem hulp geboden. Wat het team weet is dat er een man, met de telefoon van het slachtoffer, is aan komen lopen. Hij heeft de telefoon afgegeven aan de mensen die bij het slachtoffer waren. Daarna is hij weggelopen. De politie verzoekt deze getuige zich zo snel mogelijk te melden via 0900-8844 om een verklaring af te leggen. Het team benadrukt dat deze getuige niet gezien wordt als verdachte.

Gerelateerde berichten